Dagtilbud

Dagtilbud hos Høng Erhvervsskole

Vil du lære tømrerarbejde, biologi eller styrke dine samarbejdsevner? Hos Høng Erhvervsskole har vi en række forskellige og spændende tilbud til dig, der ønsker at udfordre dine evner med et skridt i den rigtige retning. Vores dagtilbud tager hånd om dine individuelle udfordringer, og både eksterne samt interne elever vil opleve et skræddersyet forløb. Er du mellem 15 og 23 år, og har du mod på en udfordring, der styrker dine evner, er vores dagtilbud noget for dig.

Uddannelse med mange muligheder

Vores dagtilbud består af både boglige samt håndværksmæssige uddannelsestilbud. I den boglige skole kan du bl.a. tage dansk, matematik, engelsk, fysik og mere på folkeskoleniveau, læse teori til køreprøve og optræne læsehastighed. Værkstedstilbuddet omfatter bl.a. uddannelse inden for jordbrug, snedkerarbejde, tømrerarbejde og mere.

Alle dagtilbud på skolen integrerer undervisning i emner væk fra skolebænken, og du vil bl.a. blive introduceret til håndtering af digitale offentlige systemer. Desuden består undervisningen af en forfriskende blanding af en-vejs-undervisning, gruppearbejde samt andre undervisningsformer - eksempelvis eksperimenter, film og spil. Forløbet for vores dagtilbud er alle ganske overvejede, og mange elever har allerede forbedret sine kompetencer herved. En gennemsnitlig uddannelse via vores dagtilbud varer et eller to år.

Ring og hør nærmere

Vil du vide mere om vores dagtilbud, er du meget velkommen til at ringe på telefon 58 85 20 32. Vi har elever fra hele Danmark. Særligt har vi dog elever fra Fyn og Sjælland, da vores skole er beliggende i Høng i Vestsjælland. Ring til os - vi vil meget gerne fortælle dig mere om vores skole.