Botilbud

Botilbud

Botilbud hos Høng Erhvervsskole

Vil du være en del af en inspirerende og aktiv hverdag, der byder på udfordringer og sjov? Hos Høng Erhvervsskole tilbyder vi botilbud i tre typer - indslusningskollegier, udslusningskollegier samt ekstern støtte. Alle vores elever vil opleve en hverdag, der udfordrer deres samarbejdsevner, viljestyrke og faglighed, men også byder på masser af sjove oplevelser, medbestemmelse og stærke sociale relationer. 

Klargøring til livet

Vores vigtigste formål er at gøre vores elever klar til fremtidens arbejds- og privatliv. Det består i at levere undervisning i høj kvalitet, der er imødekommende og fokuserer på generelle skolemæssige færdigheder. I forbindelse med vores botilbud vil vores interne elever desuden være en aktiv del af madlavning, rengøring og fritidsaktiviteter. Alle aktiviteter bygger på anerkendende principper, der imødekommer den enkelte elevs behov, hvorfor det uddannelsesmæssige tempo m.m. er afpasset herefter.

Som ny elev starter man på et indslusningskollegium, hvor elevens niveau og potentiale umiddelbart vurderes. Når vores institution i samspil med eleven finder det frugtbart at tilføje mere selvstændighed, sendes eleven til et udslusningskollegium, som skal klargøre til en selvstændig hverdag. Der er desuden mulighed for at prøve kræfter med at flytte hjemmefra i en af vores prøvelejligheder i Slagelse eller Høng. Vi tilbyder også eleverne at holde ferie i vores sommerhus ved Kirke Helsinge Strand. 

Ring og hør nærmere

Vil du vide mere om vores botilbud, er du meget velkommen til at ringe på telefon 58 85 20 32. Vi fortæller meget gerne mere om vores skole, hvis du har spørgsmål. Vores beliggenhed i Høng i Vestsjælland gør skolen let tilgængelig fra Fyn og Sjælland, men vi tager imod elever fra hele Danmark.

Top