Motionsdag
Fredag før efterårsferien  holder vil motionsdag med travetur, løb eller mountainbikes

Aktiviteter i hverdagen:
Vi lægger vægt på, at eleverne har en aktiv og spændende fritid. Ud over planlagte og årstidsbestemte aktiviteter arrangeres cykelture i skoven, fiske- og sejlture, samspil i musikrummet, male- og tegneaftener, boldspil og aktiviteter på vores fodboldsbane og meget mere.

Aktivtur:
Afholdes om foråret, og her afprøves elevernes grænser i aktiviteter af fysisk natur, som både indeholder samarbejde og udfordrende på en måde som udvikler eleven, samtidigt med der tages hensyn til den enkeltes grænser og behov.

Sommerhusuge:
Eleverne får lov at slappe af på skolens sommerhus ved Kr. Helsinge Strand. Vi hygger os, bader, griller, spiller spil og der arrangeres ture og aktiviteter.

Sommer/dimissionsfest
For elever og pårørende, HE’s personale, bestyrelsen og Sagsbehandlere/UU vejledere.
På dagen vil der være rundvisning på værkstederne, der bliver serveret lækkert mad, og højdepunktet: Overrækkelse af eksamensbeviser for at have afsluttet den 3-årige STU-uddannelse. Dagens kodeord er HYGGE, og i løbet af eftermiddagen vil der også være forskellige spændende aktiviteter. Dagen afsluttet med kaffe og kage. Vi glæder os til at se jer.

DHL-staffet:
Afholdes hvert år i August, i Odense. Her bliver der både tilmeldt løbe og gå hold. Turen tager ca. én dag.

Kolonitur:
Afholdes i uge 36, ude for matriklen. Destinationen aftales fra år til år og kan være i Danmark såvel som i udlandet.  På denne tur sættes der fokus på at eleverne får lov at slappe af, og samtidigt lære hinanden bedre at kende, udenfor hverdagens rammer.

Efterårsferie:
I uge 42 holder eleverne efterårsferie – Der er stadig åbent i administrationen

Halloween:
Om aftenen omkring 31. oktober afholder vi traditionen tro Halloween.

Juleuge:
I ugen omkring 1. december tryller vi julestemning frem på den gamle skole